Što možemo učiniti za vas

Rent-a-plant vam može pomoći s projektiranjem, izvedbom cijelog projekta ili jednostavno održavanjem zelenih površina, okućnice ili vrta. Pogledajte popis svih naših usluga. Ukoliko imate dodatnih pitanja – slobodno nam se javite.

Projektiranje okoliša

Stvaranje plana i dizajna za uređenje vanjskog prostora oko kuće ili zgrade, obuhvaća procjenu postojećih elemenata i okoliša, te razvoj strategija za stvaranje funkcionalnog, estetskog i održivog prostora.

Pri projektiranju okućnice, važno je uzeti u obzir različite čimbenike, uključujući veličinu prostora, oblik terena, tip tla, klimatske uvjete, namjenu prostora i potrebe korisnika. Također je važno uzeti u obzir elemente kao što su biljke, staze, sjedeća mjesta, ograde, osvjetljenje i druge elemente koji doprinose funkcionalnosti i estetici okućnice.

Izvedba projekta

Uređujemo okućnice prema prihvaćenom projektu: od pripreme tla do sadnje biljaka i same finalizacije. Trudimo se odabrati kvalitetne materijale i alate kako bi osigurali kvalitetnu izvedbu svakog koraka projekta. 

Uspješno napravljen projekt zasigurno će pružiti ugodno okruženje za boravak na otvorenom, poboljšati vizualnu privlačnost nekretnine, te povećati njenu vrijednost.

Održavanje okućnice

Redovito održavanje okućnice uključuje niz aktivnosti, uključujući zalijevanje, košenje trave, orezivanje grmlja i stabala, održavanje staza i sjedećih mjesta, te uklanjanje korova i biljnih ostataka. 

Redovito održavanje okućnice ključno je za njezinu ljepotu i funkcionalnost. 

Održavanje okućnice zahtijeva redovito praćenje i brigu kako bi se osigurao dugotrajni užitak i funkcionalnost vanjskog prostora.

Travnjaci

Lijep travnjak je ponos i veselje svakog dobro uređenog i održavanog vrta, okućnice ili vanjskog javnog ili prostora u vlasništvu

Navodnjavanje

Redovito zalijevanje je ključno za zdrav i lijep travnjak/okućnicu. Osigurava potrebnu vlagu za rast biljaka i sprječava sušenje tla.

Ukrasno grmlje

Ukrasno grmlje dodaje ljepotu svojim raznobojnim lišćem i cvjetovima. Pravilna njega, rezidba i odabir sorti osigurat će dugotrajnu i atraktivnu biljku.

Vrtni elementi

Fontane ili pergola mogu stvoriti oazu ljepote. Pravilno postavljanje i odabir elemenata stvaraju ugodno okruženje za uživanje na otvorenom.

Rušenje drveća

Ako trebate ukloniti bilo koje drveće s vašeg posjeda, mi smo vaša prava pomoć! Naš tim može obaviti posao brzo i sigurno bez rizika za vašu imovinu.

Ostale usluge

Vaš zahtjev ili potreba možda nije na našoj listi usluga, ali to ne znači da vam ne možemo pomoći. Pošaljite nam upit. Odgovorit ćemo čim prije.