Tu smo za sva pitanja

Dobrodošli u Rent-a-plant, tvrtku koja je posvećena pružanju vrhunskih vrtlarskih usluga našim klijentima. Ponosimo se svojim radom i nastojimo osigurati da svaki vrt na kojem radimo bude lijep, živahan i zdrav prostor.
Tko smo mi i kako nas kontaktirati… pročitajte dolje!

Kontakt

* obavezna polja

* max veličina fotografije: 10MB

Usmjereni smo na postizanje ravnoteže i usklađenosti

Naš tim čine visoko kvalificirani i iskusni vrtlarski profesionalci koji su strastveni u onome što rade. Od sadnje i rezidbe do njege travnjaka i uređenja krajolika, imamo iskustva i stručnosti da svaki vanjski prostor pretvorimo u zadivljujuću oazu.

 

Vjerujemo da je svaki vrt jedinstven i prije svega saslušamo potrebe i želje naših klijenata kako bismo izradili personalizirani plan koji odgovara njihovom stilu i budžetu. Koristimo samo najkvalitetnije pogone, alate i opremu kako bismo osigurali da naš rad uvijek bude na najvišem standardu.

 

Bilo da trebate rutinsko održavanje, sezonsko čišćenje ili kompletan remont vrta, tu smo da vam pomognemo. Naša predanost radu vidljiva je u svakom projektu koji poduzmemo i uvjereni smo da ćete biti oduševljeni rezultatima

 

U Rent-a-plantu predani smo održivosti i ekološki prihvatljivim postupcima. Dajemo prednost korištenju organskih i prirodnih materijala, a naš utjecaj na okoliš smanjujemo na najmanju moguću mjeru korištenjem učinkovitih i odgovornih metoda vrtlarstva.

 

Svjesni da vrtlarstvo može biti značajna investicija, posvećeni smo pružanju izvrsne vrijednosti za naše klijente. Naše konkurentne cijene i iznimna usluga priskrbile su nam reputaciju poželjnog partnera na ovom području.

 

Hvala vam što ste razmotrili našu vrtlarsku tvrtku za svoje vrtlarske potrebe. Radujemo se suradnji s vama i pomoći vam u stvaranju vrta vaših snova.