Tko smo mi?

Nekoliko riječi o nama. Tko smo i što radimo i zašto to volimo.

Rent a plant

Usmjereni smo na postizanje ravnoteže i usklađenosti.

Mi smo Rent a plant.

Dizajniramo i kreiramo različite privatne, javne i društvene vrtove, od  ideje, izrade idejnog rješenja, hortikulturnog projekta do konačne izrade. Radimo na teritoriju cijele Republike Hrvatske, pretežito u sjeverozapadnom dijelu, a nisu nam strani niti radni odlasci u inozemstvo.

Usmjereni smo na postizanje ravnoteže i usklađenosti između prirode, postojećeg okruženja, dizajna i estetike i želja naših klijenata. Vrt se nastavlja na unutarnji čovjekov životni prostor, nadopunjuje ga te je za razliku od njega biološki živ i dinamičan i zbog toga ga je užitak kreirati i profesionalni je izazov, kada je to potrebno, korigirati ga.
Svakom projektu pristupamo individualno, te se maksimalno prilagođavamo Vašim željama i ukusu pazeći da svaki detalj bude osmišljen baš za Vas u skladnu, lijepu i funkcionalnu cjelinu pritom vodeći računa o mogućnostima terena.

Vlasnik obrta je Ivan Fukat, diplomirani inženjer šumarstva sa preko 15 godina iskustva na području hortikulture. Iskustvo je skupljao u obiteljskoj tvrtki i prijašnjem obrtu kojeg je bio vlasnik, radeći uglavnom po središnjoj Hrvatskoj, Istri, Primorju i u inozemstvu. Dosada se nije susreo s izazovom kojeg, zajedno sa svojim suradnicima i radnicima, nije uspio savladati. Hortikultura mu nije samo zanimanje, već i velika radost i veselje.

Cilj nam je zajedno s Vama stvoriti zeleno okruženje u kojem ćete uživati.

Dio usluga koje pružamo

IDEJA
IDEJA
Čarolija gdje sve počinje.
IZVEDBA
IZVEDBA
Predanošću do savršenstva
ODRŽAVANJE
ODRŽAVANJE
Uživajte u slobodnom vremenu